Over ons

Over Tedlarbags.nl

Tedlarbags.nl is trots onderdeel van BaSystemen. Hier vind je een ruim assortiment Tedlar-bags, Kynar-bags, multi-foil bags en monsternameapparatuur.

We leveren deze luchtmonster- en gaszakken in verschillende formaten en met verschillende soorten fittingen. Elk type zak is beschikbaar met een fitting van polypropyleen, RVS of PTFE. De zakken met polypropyleen fitting hebben een septum, zodat je met een naald eenvoudig een kleine hoeveelheid van het monster kunt afnemen. De zakken met fitting van RVS of PTFE hebben geen septum, maar wel een hogere maximale gebruikstemperatuur van 107,2 graden Celsius versus 93,3 graden Celsius bij polypropyleen.

Zolang je de door ons geleverde luchtmonsterzakken beschermd tegen fel licht, zijn ze in principe onbeperkt houdbaar. Bovendien leveren we de meeste zakken snel uit voorraad. Hou er bij het kiezen van het juiste formaat wel rekening mee dat de zakken tot maximaal 90% gevuld mogen worden.

We vinden het belangrijk dat je altijd de juiste keuze maakt als het om gaszakken gaat, zodat je altijd veilig en op de juiste manier te werk gaat. Daarom vind je op tedlarbags.nl niet alleen een formulier om direct een offerte aan te vragen, maar ook de mogelijkheid om advies in te winnen bij 1 van onze experts.

Ons team

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen we ervoor dat we binnen ons team altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied, zodat we altijd het juiste advies kunnen geven. We willen je graag leren kennen en horen graag voor welke uitdaging je staat. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen!

Bekijk onze Tedlar-bags

Bekijk onze Kynar-bags

Bekijk onze multi-foil bags

Bekijk onze monsternameapparatuur

 

Neem direct contact met ons op.