Monsternameapparatuur

Bij tedlarbags.nl vind je niet alleen Tedlar-bags, Kynar-bags en multi-foil bags, we verkopen namelijk ook verschillende oplossingen om deze luchtmonsterzakken te vullen. Van de relatief eenvoudige Vac-U-Tube tot de geavanceerde Apex2 Air Sampling Pump. Op deze pagina zie je welke producten we snel kunnen leveren. Elke oplossing is geschikt voor zakken met een fitting van polypropyleen, RVS of PTFE, maar niet elk formaat wordt ondersteund.
monsternameapparatuur

Vac-U-Tube

Met de Vac-U-Tube kun je handmatig snel luchtmonsterzakken van 0,7 liter vullen. Na het nemen van een luchtmonster kan de Tedlar-bag direct opgestuurd worden voor analyse.

prijs op aanvraag

Apex2 Air Sampling Pump

De Air Sampling Pump van Apex2 is een elektrische luchtbemonsteringspomp met zeer veel mogelijkheden. Sluit een Tedlar-bag, Kynar-bag of multi-foil bag aan op de outlet van de pomp, en de zak wordt automatisch gevuld tot het vereiste volume. Het maakt dus niet uit welk formaat zak je op deze pomp aansluit. De Apex2 is bovendien gecertificeerd explosieveilig (ATEX) en is stof- en waterdicht (IP65-rating).

prijs op aanvraag

MiniRAE 3000 PID-meter

Deze geavanceerde MiniRAE 3000 is een draagbare monitor voor vluchtige organische componenten (VOC’s). Naast meten kan de MiniRAE ook de gemeten waarde direct in een Tedlar-bag, Kynar-bag of multi-foil bag blazen.

Beschikbaar via basystemen.nl

Vacuum Air Sampling Box

De Vacuum Air Sampling Box is een monsternamekoffer waar een Tedlar-bag, Kynar-bag of multi-foil bag in kan van 0,5 tot 2 liter. Door een vacuüm te creëren wordt de zak automatisch gevuld, en de automatische stopfunctie voorkomt overbemonstering. De Vacuum Air Sampling Box werkt op accu en kan tot wel 100 gaszakken vullen zonder bijladen. De bediening is bovendien erg eenvoudig dankzij de 3 bedieningstoetsen.

prijs op aanvraag

Meer weten over onze monsternameapparatuur?

Heb je nog vragen over 1 van onze producten of wil je advies over wat in jouw situatie de juiste monsternameapparatuur is? Neem dan contact op met 1 van onze experts, we helpen je graag verder!