Kynar-bags met polypropyleen fitting

Kynar-bags zijn gas- en luchtmonsterzakken die gebruikt kunnen worden als alternatief voor tedlarbags. Ze zijn bestand tegen allerlei chemicaliën, waaronder zuren, koolwaterstoffen en basen. Kynar-bags met polypropyleen fitting (PP) zijn gemaakt van hoogwaardig en zeer schoon 3mil Kynar® PVDF-folie, een geregistreerd handelsmerk van Arkema Inc. De zakken met polypropyleen fitting zijn te gebruiken tot een maximumtemperatuur van 93,3 graden Celsius. Dankzij het septum is het bovendien mogelijk om met een naald een klein monster uit de zak te halen.

Beschikbare formaten

Bij tedlarbags.nl vind je Kynar-bags in zeer veel verschillende formaten. Naast onderstaande formaten is het ook mogelijk om Kynar-bags op maat te bestellen. Let er bij het kiezen van jouw gewenste formaat op dat de luchtmonsterzakken tot maximaal 90% gevuld mogen worden, om lekken en scheuren te voorkomen:

 • 0,5 liter
 • 0,7 liter
 • 1 liter
 • 3 liter
 • 5 liter
 • 10 liter
 • 25 liter
 • 50 liter
 • 100 liter
 • 200 liter
 • 500 liter
 • 1.000 liter

Wil je een Kynar-bag met een ander formaat, vul dan het formulier op deze pagina in.

Kynar-bags met polypropyleen fitting bestellen

Met dit formulier vraag je gratis een vrijblijvende offerte aan. In het opmerkingenveld kun je ook je vraag of wens voor maatwerk kwijt. Na het versturen nemen onze experts binnen 2 werkdagen contact met je op.

Kynar bags met polypropyleen fitting bestellen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan of stel je vraag met dit formulier. Onze experts nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Per 10 stuks geleverd

Septum en klep: 2-in-1 polypropyleen fitting

Bij de Kynar-bags met polypropyleen fitting kom je een robuuste 2-in-1 oplossing tegen. Je hebt zowel een kraantje als septum tot je beschikking. De kraan wordt gebruikt om de zak te vullen en legen, terwijl je met een naald dankzij het septum makkelijk kleine hoeveelheden van het monster uit de luchtmonsterzak kunt halen.

Waarom Kynar-bags met polypropyleen fitting?

Kynar-bags worden vaak gebruikt als gas- of luchtmonsterzak wanneer tedlarbags niet geschikt zijn. Dat kan het geval zijn bij het bemonsteren van specifieke chemicaliën. Kynar kan onder andere ingezet worden bij het verzamelen en transporteren van monsters methaan, koolstof, koolstofmonoxide en koolstofdioxide. Ook is het bij normale temperaturen te gebruiken voor stoffen met een Ph-waarde tot wel 12. In een Kynar-bag kan een monster tot 72 uur na bemonstering veilig blijven.

Niet helemaal zeker over welke gaszak je nodig hebt? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Kynar-bags voor gebruik bij hogere temperaturen

Kynar-bags met polypropyleen fitting zijn geschikt voor een maximumtemperatuur van 93,3 graden Celsius. Is dat niet voldoende, dan zijn er ook Kynar-bags met een fitting van RVS of een fitting van PTFE. Deze zijn geschikt voor gebruik bij een maximale temperatuur van 107,2 graden Celsius.

Kynar-bags met PTFE fitting

PTFE fitting

– Teflon.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C

Kynar-bags met RVS fitting

RVS fitting

– Roestvrijstaal.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C