Kynar-bags met RVS fitting

Kynar-bags zijn gas- en luchtmonsterzakken die gebruikt kunnen worden als alternatief voor tedlarbags. Ze zijn bestand tegen allerlei chemicaliën, waaronder zuren, koolwaterstoffen en basen. Kynar-bags met fitting van roestvaststaal zijn gemaakt van hoogwaardig en zeer schoon 3mil Kynar® PVDF-folie, een geregistreerd handelsmerk van Arkema Inc. De zakken met RVS fitting zijn te gebruiken tot een maximumtemperatuur van 93,3 graden Celsius.

Beschikbare formaten

Bij tedlarbags.nl vind je Kynar-bags in zeer veel verschillende formaten. Naast onderstaande formaten is het ook mogelijk om Kynar-bags op maat te bestellen. Let er bij het kiezen van het gewenste formaat op dat de luchtmonsterzakken tot maximaal 90% gevuld mogen worden, om lekken en scheuren te voorkomen:

    • 0,5 liter
    • 0,7 liter
    • 1 liter
    • 3 liter
    • 5 liter

Wil je een Kynar-bag met een ander formaat, vul dan het formulier op deze pagina in.

Kynar-bags met RVS fitting bestellen

Met dit formulier vraag je gratis een vrijblijvende offerte aan. In het opmerkingenveld kun je ook je vraag of wens voor maatwerk kwijt. Na het versturen nemen onze experts binnen 2 werkdagen contact met je op.

Kynar-bags met RVS fitting

Kynar-bags met RVS fitting bestellen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan of stel je vraag met dit formulier. Onze experts nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Per 10 stuks geleverd

Waarom Kynar-bags met RVS fitting?

Hoewel Tedlar-bags wereldwijd de meestgebruikte zakken voor gas- en luchtmonsters zijn, hebben Kynar-bags ook zeker hun nut. Ze zijn namelijk beter geschikt voor het bemonsteren van corrosieve chemicaliën en stoffen met een hoge Ph-waarde. Bij normale temperaturen zijn ze geschikt voor stoffen met een Ph-waarde tot 12. Bovendien kunnen gas- en luchtmonsters tot 72 uur na afname stabiel en veilig bewaard blijven. De RVS fitting is geschikt om een slang van ⅛” op aan te sluiten voor het vullen en legen.

Twijfel je over welke luchtmonsternamezak je precies nodig hebt? Geen probleem, onze experts helpen je graag verder.

Kynar-bags met septum of andere fitting

We hebben ook Kynar-bags met een fitting van polypropyleen die een septum hebben. Hierdoor is het makkelijk met een naald wat van het monster uit de zak te halen. Daarnaast zijn er Kynar-bags met een fitting van PTFE (teflon), die geschikt zijn voor een maximale gebruikstemperatuur van 107,2 graden Celsius.

Kynar-bags met polypropyleen fitting

Polypropyleen fitting

– Meest gebruikte fitting.
– Standaard met septum.
– Maximale temperatuur:93,3 C

Kynar-bags met PTFE fitting

PTFE fitting

– Teflon.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C