Multi-foil bags met polypropyleen fitting

Multi-foil bags zijn gas- en luchtmonsterzakken die gemaakt zijn van gemetalliseerd folie. Ze worden ook foil bag of multi layer foil bag genoemd. Multi-foil bags zijn hierdoor zeer geschikt voor het nemen van monsters van verbindingen met een laag moleculair gewicht. De genomen monsters zijn bovendien goed beschermd tegen licht en vocht. De zakken zijn standaard uitgerust met een polypropyleen fitting, die ook een septum bevatten. Hierdoor is het mogelijk met een naald een kleine hoeveelheid van het monster af te nemen voor verdere analyse. De maximale gebruikstemperatuur is 93,3 graden Celsius.

Standaardformaten en maatwerk

Bij tedlarbags.nl hebben we een aantal standaardformaten multi-foil bags op voorraad. Heb je een specifieke uitdaging en daarvoor een multi-foil bag op maat nodig? Neem dan even contact met ons op via het formulier op deze pagina. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Hou er bij het kiezen van het gewenste formaat rekening mee dat de zakken tot maximaal 90% gevuld mogen worden.

  • 0,5 liter
  • 0,7 liter
  • 1 liter
  • 3 liter
  • 5 liter

Wil je een Kynar-bag met een ander formaat, vul dan het formulier op deze pagina in.

Multi-foil bags met polypropyleen fitting bestellen

Met dit formulier kun je gratis een vrijblijvende offerte aanvragen of een vraag stellen aan onze experts. Nadat je het formulier verzonden hebt, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.
Multi-foil bags met polypropyleen fitting

Multi-foil bags met polypropyleen fitting bestellen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan of stel je vraag met dit formulier. Onze experts nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Per 10 stuks geleverd

2-in-1 polypropyleen fitting: septum en kraan

De polypropyleen fitting in onze multi-foil bags heeft 2 functies. Met de kraan is het erg eenvoudig om de gaszak te vullen en legen, terwijl je het septum kunt gebruiken om met een naald een kleine hoeveelheid van het monster af te nemen. Dit maakt de zakken zeer gebruiksvriendelijk en prettig om mee te werken.

Waarom multi-foil bags met polypropyleen fitting?

Naast onze Tedlar-bags en Kynar-bags hebben de multi-foil bags ook zo hun eigen kracht. Het zijn namelijk de enige gemetalliseerde luchtmonsterzakken in ons assortiment. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor het bemonsteren van chemische verbindingen met een laag moleculair gewicht, zoals methaan en koolstofdioxide. Ook is het de enige gaszak waarmee je waterstofsulfidemonsters kunt afnemen en opslaan.

Onze experts vertellen je graag meer over de situaties waarin je een multi-foil bag inzet.

Multi-foil bags voor hogere temperaturen

Het is ook mogelijk om multi-foil bags met een fitting van RVS of PTFE (teflon) te bestellen. Deze zakken bevatten geen septum, maar hebben wel een hogere maximale gebruikstemperatuur van 107,2 graden Celsius.

PTFE fitting

– Teflon.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C

Multi-foil bags

RVS fitting

– Roestvrijstaal.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C