Multi-foil bags met RVS fitting

Multi-foil bags zijn gemetalliseerde gas- en luchtmonsterzakken. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor monsters van laag-moleculaire verbindingen. Standaard worden deze zogenaamde multi layer foil bags geleverd met een fitting van polypropyleen, maar als je wilt, kunnen we ze ook leveren met een fitting van RVS. De fitting bevat geen septum, maar heeft wel een hogere maximale gebruikstemperatuur van 107,2 graden Celsius.

Beschikbare formaten

Bij tedlarbags.nl hebben we een aantal standaardformaten multi-foil bags op voorraad. Het gaat dan om de zakken van 0,5, 1, 3 en 5 liter. Ben je op zoek naar een multi-foil gaszak in een afwijkend formaat, dan kunnen we ze ook op maat maken. Hou er met het kiezen van de juiste zak rekening mee dat ze tot maximaal 90% gevuld mogen worden.
    • 0,5 liter
    • 0,7 liter
    • 1 liter
    • 3 liter
    • 5 liter
Voor het aanvragen van een offerte of het doorgeven van je maatwerkwensen, kun je het formulier op deze pagina gebruiken.

Multi-foil bags met RVS fitting bestellen

Gebruik dit formulier om een gratis offerte aan te vragen. Na ontvangst van het formulier nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kunt met dit formulier ook vragen en opmerkingen doorgeven, bijvoorbeeld over het juiste gebruik of afwijkende formaten.

Multi-foil bags

Multi-foil bags met RVS fitting bestellen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan of stel je vraag met dit formulier. Onze experts nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Per 10 stuks geleverd

Waarom multi-foil bags met RVS fitting?

Multi-foil bags worden vaak in specifieke situaties gebruikt. Bijvoorbeeld als het gaat om gas- en luchtmonsters van verbindingen met een laag moleculair gewicht. Dit zijn bovendien de enige zakken die geschikt zijn voor monsters met waterstofsulfide.

Als je vragen hebt over het gebruik van multi-foil bags, neem dan gerust contact met ons op.

Multi-foil bags met septum of andere fitting

Naast de multi-foil bags met fitting van roestvaststaal, zijn er ook zakken leverbaar met een fitting van polypropyleen of teflon (PTFE). De fitting van polypropyleen bevat een septum, waardoor je eenvoudig met een naald een kleine hoeveelheid van het genomen monster kunt afnemen. De fitting van PTFE heeft geen septum en een maximale gebruikstemperatuur van 107,2 graden Celsius.

Multi-foil bags met polypropyleen fitting

Polypropyleen fitting

– Meest gebruikte fitting.
– Standaard met septum.
– Maximale temperatuur:93,3 C

PTFE fitting

– Teflon.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C