Multi-foil bags met PTFE fitting

In tegenstelling tot Tedlar- en Kynar-bags zijn onze multi-foil bags voorzien van een metalen laagje. Dit maakt dat ze vaak gebruikt worden voor het bemonsteren van chemische verbindingen met een laag moleculair gewicht, zoals koolstofdioxide en waterstof. Omdat de multi-foil bags zijn gemaakt van gemetalliseerd polyester- en polyethyleen-gebonden folie, zijn de monsters beschermd tegen licht en vocht. Op verzoek kunnen we de multi-foil bags leveren met een fitting van PTFE, wat ook wel bekendstaat als teflon. De zakken zijn hierdoor geschikt voor een maximale gebruikstemperatuur van 107,2 graden Celsius.

Verschillende formaten en zakken op maat

Tedlarbags.nl levert multi-foil bags vanuit voorraad in de volgende formaten:

  • 0,5 liter
  • 0,7 liter
  • 1 liter
  • 3 liter
  • 5 liter

Gebruik het formulier op deze pagina om een bestelling door te geven of vragen te stellen. Hou er bij het kiezen van de gewenste zakken rekening mee dat ze tot maximaal 90 procent gevuld mogen worden.

Heb je een ander formaat multi-foil bag nodig, laat dit dan ook via het formulier weten. We kunnen andere formaten bestellen bij onze leverancier en ook zakken op maat maken.

Multi-foil bags met fitting van PTFE bestellen

Met het formulier kun je eenvoudig doorgeven welke en hoeveel multi-foil bags je wilt bestellen. Na ontvangst van het formulier maken we een offerte, en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Gebruik het opmerkingenveld om vragen te stellen of afwijkende wensen door te geven.

Multi-foil bags met fitting van PTFE bestellen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan of stel je vraag met dit formulier. Onze experts nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Per 10 stuks geleverd

Waarom multi-foil bags met PTFE fitting?

De fitting van PTFE zorgt ervoor dat de multi-foil bags gebruikt kunnen worden bij een maximale temperatuur van 107,2 graden Celsius. De zakken zijn bovendien sterk en scheurvast en kunnen genomen monsters tot wel 5 dagen stabiel bewaren. Dankzij de unieke productiemethode met de gemetalliseerde laag, zijn deze zakken bijvoorbeeld goed te gebruiken bij monster van verbindingen die gevoelig zijn voor licht en verbindingen met een laag moleculair gewicht. Bovendien is het binnenoppervlakte inert voor de meeste gassen.

Twijfel je over welke gaszak je het beste voor jouw uitdaging kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Multi-foil bags met fitting van RVS of fitting met septum

De standaard multi-foil bag wordt geleverd met een fitting van polypropyleen. Deze fitting is voorzien van een septum, waardoor je eenvoudig met een naald een kleine hoeveelheid van het monster kunt afnemen. De maximale gebruikstemperatuur ligt iets lager: 93,3 graden Celsius.

Daarnaast zijn er multi-foil bags met fitting van RVS. Deze fittingen hebben geen septum, maar wel een hoge maximale gebruikstemperatuur van 107,2 graden Celsius.

Multi-foil bags met polypropyleen fitting

Polypropyleen fitting

– Teflon.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C

Multi-foil bags

RVS fitting

– Roestvrijstaal.
– Zonder septum.
– Maximale temperatuur:107,2 C